Maanrakennustyöt, kuljetuspalvelut ja kierrätysmurskaus – Myrkystä käsin koko Pohjanmaan alueelle

Ota yhteyttä

Kone Heikkilä toteuttaa monipuoliset maanrakennustyöt, kuljetuspalvelut ja uutena palveluna kierrätysmurskaukset. Olemme käytettävissäsi Myrkystä käsin koko Pohjanmaan alueella. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme jo vuodesta 1995 alkaen, eli reilun 25 vuoden rakennusalan kokemuksella. Toimintamme vahvuudet ovat monipuolisuus, kokemus ja joustavuus. Palvelemme yhtä lailla yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita.

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous tarvitsemallesi palvelulle tai palveluiden kokonaisuudelle! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella.

Luotettavat kuljetuspalvelut

Meiltä saat muun muassa maa-aineskuljetukset (saat myös murskeet kauttamme), vaihtolavakuljetukset, lavettikuljetukset ja kappaletavarakuljetukset koko Suomen alueella.

 

Kun tarvitset esimerkiksi laadukasta hiekkaa, multaa, murskeita tai sepeliä, valitse Kone Heikkilä. Saat meiltä korkealaatuista maa-ainesta suoraan kotisi tai yrityksesi pihaan kuljetettuna. Järjestämme toimituksia ripeälläkin aikataululla.

 

Kappaletavarakuljetus on kätevä tapa liikuttaa niin pieniä kuin suuriakin paketteja paikasta toiseen. Me suojaamme sisällön oikeaoppisesti pakkaamalla varmistaaksemme turvallisen kuljetuksen paikasta A, paikkaan B. Kuljetuspalvelua voivat hyödyntää yhtä lailla yritykset sekä yksityiset kuluttaja-asiakkaat.

Monipuoliset maanrakennustyöt

Saat meiltä kaikenlaiset maanrakennus- ja kaivinkonetyöt. Maanrakennustyöt on laaja käsite ja se pitää sisällään monenlaisia töitä, joita toteutamme laidasta laitaan, koosta riippumatta. Näihin kuuluvat muun muassa viemäreiden ja salaojien kaivuut sekä pihojen päällystystyöt.

 

Kevät on parasta aikaa maanrakennustöiden toteuttamiseen. Maa on sulana ja on jäljellä paljon aikaa toteuttaa erilaisia hankkeita ennen talven ja pakkasten tuloa. Kun tarvitset kokenutta ja luotettavaa kumppania, valitse Kone Heikkilä!

Kierrätysmurskaus uutena palveluna

Tarjoamme uusimpana palvelunamme kierrätysmurskaustöitä. Käytössämme on siirrettävä Arjes-kierrätysmurskain, jolla saavumme sovittuun kohteeseen. Murskaimelle erotellaan eri materiaalit heti työkohteessa. Ota yhteyttä ja kerro meille, missä päin tarvitset kierrätysmurskauksen ammattilaista.

 

Lisäksi Myrkkyyn on tulossa lähitulevaisuudessa uusi kierrätysmurskauskenttä palvelemaan yritysten kierrätystarpeita. Voit tuoda kentälle puuta ja betonia murskattavaksi, jonka jälkeen ne varastoidaan ja hyötykäytetään. Päivitämme sivustollemme myöhemmin lisää tietoa uuden kentän tilanteesta.